Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum | Brezplačna izmenjava pasic  
Toggle ContentToggle Content .:: Domov :: Forumi :: Registracija ::.
Toggle Content Oglaševanje

Toggle Content Vaša Urgenca

Toggle Content Sex filmi in zgodbe

Toggle Content Kazalo
 Članske Strani Skupine Web Članske Opcije Najdi na Vrtnica.net Razno

Toggle Content .

Toggle Content Zadnje Teme na Forumu

Toggle Content Zadnji Prispevki na Forumu
Zadnjih 10 Forum Sporočil

Amateur devojke
Zadnje sporočilo od dewec v Erotične Slike na Feb 01, 2015 ob 09:27:27

Iščem seks
Zadnje sporočilo od Modrooki2014 v Moški na Jan 31, 2015 ob 21:57:13

Amateur Teen big tits anal
Zadnje sporočilo od Orlifunk v Erotične Slike na Jan 27, 2015 ob 15:12:16

iščem...
Zadnje sporočilo od tsew v Ženske na Jan 25, 2015 ob 10:23:01

amaterski lezbični fotografije
Zadnje sporočilo od jasper26 v Erotične Slike na Jan 24, 2015 ob 02:14:47

iščem študentko ali dve študentki
Zadnje sporočilo od bik980 v Moški na Jan 22, 2015 ob 10:46:16

Savna atlantis v petek
Zadnje sporočilo od opa_zovalec v Svobodni Seks na Jan 12, 2015 ob 13:36:43

Virtualni seks
Zadnje sporočilo od Max29 v Ljubezen in Partnerstvo na Jan 11, 2015 ob 07:26:11

Spletna kamera
Zadnje sporočilo od Max29 v Popestritev Spolnosti na Jan 11, 2015 ob 07:25:16

Uporablja kdo snapchat?
Zadnje sporočilo od Max29 v Popestritev Spolnosti na Jan 11, 2015 ob 07:20:35


Toggle Content Anketa
Kupujete erotične pripomočke v Sex shopih?
Rezultati :: Ankete

Glasov: 1249
Komentarji: 0

Toggle Content Povezave

Toggle Content Kontakt

Erotične zgodbe

1 2 3 ... 136 137 138
>
Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Pot iz Barcelone
Napisal je Urgenca.com objavljeno 30.11.2014 (4380 prebrano)

Bil sem na motorju, natančneje na poti iz Barcelone proti Valenciji... jebena puščava povsod, oči so me pekle, roke so bile že utrujene, grabila me je lakota. Ob cesti sem opazil nasad nekega drevja, ki je izgledalo dokaj užitno, mislim da je bilo sadno drevje. Kar naenkrat zagledam dve mladenki, za kateri sem bil siguren, da prodajata sadje. Ustavim, obrnem, grem nazaj... in vprašam, Hello... do you sell fruits? Odgovor je nekaj nerazumljivega, seveda sredi Španije sem, saj ne morem nič razumet, se nasmejim v sebi. Še enkrat vprašam. Do you sell fruits? Spet dobim nerazumljive odgovore. Gledam ju, oni dve gledata mene.... nakar me prva, manjša in bolj obdarjena vpraša, do you wanna fuck? Z roko gre pod hlačke, vidim da so prsti zdrseli v luknjo, še enkrat me vpraša, do you wanna fuck? Druga, višja, bolj sloke postave, navdušeno prida, fuck her, why not? Najprej ju nisem resno jemal, vendar je vse v mojem tiču vpilo, of course I wanna fuck! Mladenka stopi proti meni, nekaj govori... spet ne razumem... dokler ne reče "Pula"! Le kdo na tem svetu ne razume te besede! Zanima jo, kakšnega imam zato ji rečem - Touch it... try it! Prime me za kurac in zakliče "aaaa... pula mare", zaradi komplimenta, mi je nabreknil še bolj, ona pa me veselo povabi k sebi, come, come, let's go! Gledam okoli sebe, nič mi ni jasno, ampak dobro, motor bom vzel zraven, si rečem, grem za njo, po kamniti potki in kakih dvajset metrov stran od ceste za malo večjo skalo. Tam me ona že čaka brez hlačk, očitno se jih je znebila že na poti. Odložim motor, še vedno opazujem okolico, sredi ničesar sem, sigurno bo nekdo prišel, me napadel, oropal... razmišljam, gledam motor, gledam okolico, gledam njo. Z rokami kaže na tla, nekaj hoče, kaj hitro mi kapne, da je treba nekaj postlat. Z motorja vzamem čapse, usnje je kul, ne bo pikalo, ona se strinja. Začenja mi odpenjati pas, hlače mi s težavo padejo dol, saj jih zaustavlja moja nabreklina. Ona ga v trenutku prime in ga občuduje. V trenutku ga vzame v usta, zgleda kot da je lačna. Hoče ga pogoltniti, pa ne gre do konca, iz torbice vzame kondom, ga odpre, vstavi v usta, ter ga z usti natakne na korenjaka. Uf kakšen občutek, si mislim, medtem ko še vedno opazujem okolico, če se kje kdo skriva, kje bo sedaj nekdo skočil izza skale in me oropal. Nikjer nikogar! Njena prijateljica, kje je? Nekam je šla.

Preberi... (2.78 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 1.5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Najin odtenek sive
Napisal je jojcek objavljeno 11.11.2014 (3093 prebrano)

Večer je, stojiš v sobi, lepa, urejena, dišiš omamno, v seksi spodnjem perilu. Približam se ti od zadaj, primem te za boke, nežno te poljubim na vrat. Z jezičkom poližem tvoj ušesek, ga grizljam, nežno vzdihneš, utrip ti naraste. Pritisnem mednožje ob tvojo ritko, vrneš mi gib nazaj. Leva roka se z bokov počasi dviguje na tvoj trebušček, med tem te poljubljam in grizljam po rami. Počasi ti odpnem modrček, in ga nežno porinem preko ramen, da pade na tla. Tvoje lepe prsi so na svobodi, takoj zatem jih ujame moja leva roka, bradavičke ti otrdijo, ko jih nežno stisnem s palcem in kazalcem. Zvijaš se v objemu, desna roka se z bokov preseli spredaj na trebušček. Pobožam te čez boksarce, zašepetaš mi: lubi, pojdi spodaj, pod njimi. A nalašč ne grem in te še naprej dražim. Primeš me za tiča, kar čez boksarce. Obrneš se, poklekneš in mi hkrati slečeš boksarce, daš mu poljub. Nabrekne in zraste, ko ga daš v usta in vlečeš, tako lepo se igraš z jezičkom, božaš mi jajčka, za trenutek se ustaviš, nato pa zelo počasi z občutkom poješ celega tiča povsem do jajčk. Meša se mi od ugodja, kar naenkrat me pogledaš v oči, nato vstaneš, me primeš za tiča in pelješ na posteljo, neučakano se uležeš na hrbet in me hočeš takoj v sebi, tako si potrebna. NE. Najprej ti odmaknem boksarce, dam poljub na tvojo obrito dišečo muco, mokra si. Zelo. Nežno ti s prstki raztegnem sramne ustnice, da ven pokuka tvoj občutljiv ščegetavček, nežno ga poližem. Zastokaš. Ližem ti mucko, ščegija, s prstkom te dražim okoli luknjice. Počasi ti prstek potisnem v muco, ližem te divje in močno, jeziček kar divja po tvoji pičkici, tvoje dihanje je divje in glasno. Osupneš ko preneham, premaknem se višje, uležem se ob tvoje telo, s prstki te pričnem rajcati, začneš stokati, treseš se, razmetava te po celi postelji, prosiš me naj ti ga dam not. Želiš si me. Želiš si seksa z menoj. Noge ti dvignem, nastavim ti ga pred mucko, z debelo glavico dražim vhod v tvojo luknjico. Primeš me za mojo ritko iz goreče želje da te napolnim, jaz pa takrat prodrem vate čisto do konca, izmuzne se ti glasen aAaAHHH. Pogledaš me tako žareče, rečeš mi daj me, pofukaj me! Ljubiva se, strastno, na glas. Zamenjava položaj, postaviš se v 'zajčka', porivam te od zadaj, s prstki pa ti dodatno dražim napet ščegetavček, da se ti meša od strasti, glasno stokaš v blazino. Primem te za rame, dvignem in nagnem te nazaj nase, še vedno se nabijava na kolenih, od zadaj. Zagrabim tvoje joškice, pogledaš me nazaj preko svoje rame, začneva se poljubljati med seksom, s tičem polnim tvojo mucko tako, da glavica drgne ob prednjo stran tvoje luknjice. To ti zelo paše. Nato se uležem na hrbet, zajahaš me, močno se nasadiš na tiča. Najprej se nežno porivava, nato pa tvojo glavo povlečem v blazino poleg moje, zagrabim tvojo ritko tako, da obenem razširim tvojo mucko in začnem to kar imaš ti najraje. Super hitri seks, da se kar odbijam od postelje in tvoje mucke.

Preberi... (2.53 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Nevihta
Napisal je Urgenca.com objavljeno 06.11.2014 (5214 prebrano)

Bil je eden izmed tistih deževnih dni, ko je se je brezvoljno prebijala skozi gnečo na ulici in razmišljala o tem, kaj jo čaka v pisarni. Razdraženo je odvrgla dežnik v kot pisarne in začela živčno brskati po mapah na pisalni mizi. Nikakor ni našla tistega kar je iskala in postajala je vse bolj togotna. Del papirjev je padel na tla in list, ki ga je rabila se je zadrsal do para moških čevljev. Na vhodu v njeno pisarno je stal direktor in se smehljal. Pobral je dotični dokument in ji ga prijazna podal: Predvidevam, da boš tole še rabila.. Oh ja, hvala, je odvrnila in se poskušala sproščeno nasmehniti. Upam, da te ne motim preveč, ker kot izgleda si sredi delovne vneme, ampak rad bi govoril s tabo Lara. Aha..okej..., je odvrnila brezbrižno toda pomislila je, kako odveč ji je ta pogovor. Slutila je, da ne bo nič kaj prijetnega izvedela od svojega nadrejenega. Nista bila namreč v ravno harmoničnem službenem odnosu. Ona je kot direktna ženska s trdnimi prepričanji, na sestankih večkrat podala mnenje, ki mu ni bilo ravno po godu. On mlad uspešen poslovnež uglajene zunanjosti, za katero se je skrivala vneta ambicioznost, pa je bil navajen vedno doseči to kar je želel. Toda ponižnosti, ki jo je pričakoval od nje ni dobil. In tu se je zataknilo. Bil je eden izmed tistih deževnih dni, ko je se je brezvoljno prebijala skozi gnečo na ulici in razmišljala o tem, kaj jo čaka v pisarni. Razdraženo je odvrgla dežnik v kot pisarne in začela živčno brskati po mapah na pisalni mizi. Nikakor ni našla tistega kar je iskala in postajala je vse bolj togotna. Del papirjev je padel na tla in list, ki ga je rabila se je zadrsal do para moških čevljev. Na vhodu v njeno pisarno je stal direktor in se smehljal. Pobral je dotični dokument in ji ga prijazna podal: Predvidevam, da boš tole še rabila.. Oh ja, hvala, je odvrnila in se poskušala sproščeno nasmehniti. Upam, da te ne motim preveč, ker kot izgleda si sredi delovne vneme, ampak rad bi govoril s tabo Lara. Aha..okej.., je odvrnila brezbrižno toda pomislila je, kako odveč ji je ta pogovor. Slutila je, da ne bo nič kaj prijetnega izvedela od svojega nadrejenega. Nista bila namreč v ravno harmoničnem službenem odnosu. Ona je kot direktna ženska s trdnimi prepričanji, na sestankih večkrat podala mnenje, ki mu ni bilo ravno po godu. On mlad uspešen poslovnež uglajene zunanjosti, za katero se je skrivala vneta ambicioznost, pa je bil navajen vedno doseči to kar je želel. Toda ponižnosti, ki jo je pričakoval od nje ni dobil. In tu se je zataknilo.

Preberi... (9.05 KB) | 3 komentarji | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 4.5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Poredni šolar 2
Napisal je kifelcar objavljeno 12.10.2014 (4788 prebrano)

V tajništvu je za mizo sedela sexy tajnica. Na sebi je imela belo bluzo, spodaj pa kratko črno krilce. Pomignila mi je s prstom naj pridem do nje. Nato je rekla naj zlezem pod mizo in ko sem to storil je razširila noge in pred mano so bile samo črne vlažne tangice. Dobesedno sem jih strgal dol ter ji začel lizati pizdo. Imela je že malo kosmato, ter črtico, da se je videlo, da si brije in neguje češpljico. Ko sem ji tako lizal ščegetavček in jih porival prst v pičko je tako stokala od užitka, da sem ponovno bil ves trd. Vedno bolj se je privzdigovala, tako da sem si navlažil prst, ter ji ga porinil v tesno ritno luknjico. Ker je bila že čisto zrajcana, ji je kmalu prišlo v potokih. Ko se je umirila, je ravno potrkalo na vrata in vstopila je leto mlajša od mene, učenka Fatima. Slišal sem govorice, da že nosi tangice, bila pa je tudi najlepša med vsemi v njeni generaciji. Imela je tudi že modrček za svoje majhne trde joškice. Ko naju je zagledala je z odprtimi usti, samo zaprepadeno obstala. Nato je rekla, da bo raje šla. Tajnica, ki je bila sprva v šoku, je hitro rekla, da ni nič takega, da sem ji samo pomagal poiskati in pobrati svinčnik pod mizo, ker jo tako v križu boli, ter da naj ji kar da tisto, kar mora skopirat. Fatima je rekla, da potrebuje 30 kopij, se pri tem ozrla vame, ter zavila z očmi, da se je videlo, da mi ne verjame. Fatima je imela na sebi oprijete, rjave, bež hlače in kratko majčko pod njo pa ji je njen prvi modrčk pokrival rastoče joškice. Ko se je obrnila h kopircu, sem videl pod tkanino, tankih hlač, nabrano tkanino tangic. Jaz sem medtem končno tudi vstal in rekel, da nisem na žalost nič našel. Fatima pa se je na mojo in tajničino presenečenje sklonila in začela iskati kuli. Tajnica se je medtem spet posvetila kopircu in Fatima je opazila, da jo gledam samo jaz. Takrat je počepnila pred mano in mi pokazala lepoto svoje male ritke v belih tangicah. Ko je nato vstala, ji je zmagoslaven nasmešek preletel obraz, ker je opazila, da sem jo gledal in še videla je moje napete hlače. Potem je rekla: Pa ga mam. Ob tem je v roki pokazala kuli. Tajnica je rekla: Ja hvala lepa in ji dala v roke liste. Fatima ji je odgovorila: Hvala lepa, saj sedaj pa lahko greva obadva, ko smo našli kuli ane? Tajnica je obstala, vsa zaprepadena brez zamisli, in ker se tudi sam nisem nič spomnil, sem raje hitro potrdil in odšel s Fatimo skozi vrata.

Preberi... (6.4 KB) | 1 komentar | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 3.2

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Poredni šolar 1: Kazen
Napisal je kifelcar objavljeno 14.09.2014 (7563 prebrano)

Najprej me je učiteljica ne vem katerega predmeta že odvlekla, k psihologinji. Skupaj sva hodila po stopnicah in hodnikih. Imela je res zaripel rdeč obraz spačen od besa. Takega ima ziher tudi pri fuku. Ko sva hodila, se ji je ritka tresla, izza bluze pa so se videle lepe dosti velike, trde joškice pokrite z belim modrčkom. Ko je videla kam usmerjam pogled, ji je poreden smehljaj za trenutek preletel obraz. Pospešila je korak, da so se ji sexy dojke začele tresti. Jaz pa sem vedno težje hodil za njo, saj mi je kurac stal. Hvalabogu, sva prispela. Psihologinji je povedala, da jo učenec grobo žali, ker med poukom in v šoli opazuje njene intimne predele. Vrgla ji je še moj spis na mizo in rekla, da je ob tem preveč šokirana, da bi imela kakršenkoli komentar. Ko je odhajala ven se nisem mogel upreti skušnjavi, da ne bi še enkrat pogledal v njeno sexy majhno ritko. Ko je zaprla vrata, je psihooginja s privzdignjenim glasom rekla: "No no, tega ne počni več! Vsaj ne pred mano", je nadaljevala mirno in mi pomežiknila. Nato je nadaljevala s svojo predstavitvijo," da se še nisva srečala, da pa ve, da sem nemiren fant. Da je tako skrajno, ni vedela. Sedaj se pa usedi za 5 minut na mir," da preberem spis, ki je šokiral. Začela je brati. Pomislil sem na dogodek, ko me je nadomeščala test, videla je da hočem plonkat in da sem nekaj govoril sošolcu. Prišla je in rekla naj neham, rekel sem da ni nič in nekaj nesramnega nazaj. Ona pa se je usedla na klop pred mano. Usedla se je na rob mize. Nesramno se je podrgnila s pičko po robu mize, ko je nekaj časa tam sedela in kao brala. Nato se je popraskala po pički, podrgnila po joških in šla v seksualni hoji do katedra, da se ji je tko lepo tresla ritka. Takrat me je zrajcala in verjetno, da zanalšč. Medtem je že bila sredi branja. Videl sem, da je dala roke pod mizo. Tič mi je zopet vstal do konca. Vznemirile so se ji bradavičke, pobožala se je po joški. Privzdignila je pogled iznad očal in videla je, da jo opazujem. Vstala je in se usedla nasproti mene z razširjenimi nogami. Oblečene je imela svetle bež hlače pod katerimi so se videle črne tangice, zgoraj pa oprijeto, rdečo majčko, čipkast modrčk izpod katerega so se videle napete bradavičke. Ko je torej tako sedela nasproti mene, in se delala, da še vedno bere, si je šla z roko pod tangice in si jo začela rajcat. Ker je imela liste direkt pred sabo, me ni točno videla. Zato sem se odločil za drzno potezo. Slekel sem si hlače, gate in še majico. Sedel sem tam pred njo s trdo, napeto batino popolnoma nag. Še vedno je rajcala, to je trajalo minuto ali manj, spis je očitno hitro in poželjivo brala. Verjetno pa me je opazovala, saj je le kakih 15sekund zatem, ko sem se slekel, umaknila liste in se s perverznim nasmeškom zasmejala. Rekla je, da jo je spis res zrajcal in da mi bo zdaj za nagrado zaplesala striptiz ter, da naj si ga drkam medtem, ko pleše. Začela je slačt svoje hlače, ob tem pa je tresla svoji ritnici. Bili sta že malo špehasti od celulita, toda kljub temu lepi. Ko je bila slečena, se je naslonila na mizo in izbočila svojo ritko prekrito s tangicami. Obrnila se je ter začela stiskat svoje velke joške prekrite z majčko. Slekla je s sebe še majčko in ostala v samem črnem spodnjem perilu. Joške so ji kipele izza modrca, tangice pa je imela tudi že čisto mokra.

Preberi... (4.82 KB) | 2 komentarji | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 3.75


1 2 3 ... 136 137 138
>

Toggle Content Porno filmi

Toggle Content Vaša Urgenca

Toggle Content Prijateljske Strani


Toggle Content Uporabniki

Dobrodošli Anonimni

Ime
Varnostna kodaVarnostna koda
Vnesi kodo

Uporabniki:
Zadnji: pietra
Novi danes: 1
Novi včeraj: 1
Vsi: 22556

Prisotni:
Člani: 2
Obiskovalci: 14
Boti: 2
Osebje: 0
Prijavljeno osebje:

Noben član osebja ni prijavljen!

Toggle Content Statistika
Imamo
222824178
pregledov strani od
8. Oktobra 2006

Toggle Content Oglas

Toggle Content Vaši Zadnji Komentarji

maripossa
Đony

ufff kak je dobra madonca nebi se ji mogo upreti j ...
()maripossa
lajk444

kar predstavljam si jo kko bi jo bilo fajn zlizat ...
()maripossa
lajk444

lepa
()majci79
coock

sam na sredincu leve roke je odpadel noht ;-)
()matejsoft
Đony

fenomenalno
()

Fotogalerija


Toggle Content Naj ogledi slik

Toggle Content Zadnje prikazane slike

Toggle Content Oglasads by AdXpansion

Vrtnica.net Copyright 2006 - 2013 Vse pravice pridržane
Vse osebe ki še niste napolnile 18 let naprošamo, da takoj zapustite sex portal Vrtnica.net, ker za vas sex vsebina ni primerna.
Za naslove, vsebino objav ter fotografije, so odgovorni avtorji sami. Moderatorji, vzdrževalci in lastniki ne odgovarjajo za vsebino.
Video Slike Glasba Sex Filmi Damjan Murko Obrazi Aktualen Digitalni marketing Video Počitnice Sex Videos Ženske Dekleta Izmenjava Oddih Oglaševanje Glasbeni hiti Porno filmi Erotične zgodbe
Vrtnica Video Sex Zgodbe Erotika Slike Forum/<title> <META name="description" content="Vrtnica.net Sex Zgodbe Sex Filmi Forum Porno Slike Video"> <META name="keywords" content="vrtnica,galerija,slike,oceni,komentar,video,sex,komentiraj,oglaševanje,reklama,prostitutke,denar,ura,moški,ženske,pari,ostalo,ljubezen,partnerstvo,klasika,orala,anal,ritka,lezbo,gay,lezbike,fukanje,peder,lizanje,fafanje,faf,drkanje,fetiš,dominacija,bdsm,internet,zmenki,avantura,stiki,prijateljstvo,igre,avto.net,24ur,vreme,google,bolha,telefonski imenik,email,glasuj zame,simpatije,oceni me,dopisovanje,sex,seks,porno,erotične zgodbe,spoznavanje,klubi,masaža,striptiz,slačenje,cyber,porniči,moški,ženska,lepotice,filmske zvezde,swinger,druženje,potepanje,jezik,poljub,francoski,lizanje,bradavice,joške,sisebari,slačipunce,slačifantje,zaščita,kondom,kroglice,strapon,dildo,vibrator,orgazem,knjige,revije,klepetalnica,chat,klepet,sonce,luna,morje,sneg,vreme,mail,email,e-mail,telefon,mobi,nokia,torta,pecivo,kruh,mleko,sekt,šampanjec,vino,pivo,sok,kava,čaj,obroček,rita,ritka,depilacija,pobrit,depilirana,seks"> <META NAME="robots" content ="all"><br /> Interactive software released under <a href="http://dragonflycms.org/GNUGPL.html" target="_new" title="GNU Public License Agreement">GNU GPL</a>, <a href="index.php?name=credits">Code Credits</a>, <a href="index.php?name=privacy_policy">Privacy Policy</a></div></div> </body></html>