Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum | Brezplačna izmenjava pasic  
Toggle ContentToggle Content .:: Domov :: Forumi :: Registracija ::.
Toggle Content Oglaševanje

Toggle Content Vaša Urgenca

Toggle Content Sex filmi in zgodbe

Toggle Content Kazalo
 Članske Strani Skupine Web Članske Opcije Najdi na Vrtnica.net Razno

Toggle Content .

Toggle Content Zadnje Teme na Forumu

Toggle Content Zadnji Prispevki na Forumu
Zadnjih 10 Forum Sporočil

Amateur devojke
Zadnje sporočilo od dewec v Erotične Slike na Apr 27, 2015 ob 21:04:50

footshooting
Zadnje sporočilo od Tequila v Ženske na Apr 23, 2015 ob 05:42:40

Par išče NJO
Zadnje sporočilo od p0redn4 v Pari na Apr 22, 2015 ob 17:57:25

Druženje z Njo
Zadnje sporočilo od Drava v Pari na Apr 22, 2015 ob 09:14:21

iščem
Zadnje sporočilo od allse v Svobodni Seks na Apr 20, 2015 ob 16:39:33

iščem...
Zadnje sporočilo od ...darko... v Ženske na Apr 20, 2015 ob 10:45:14

oralni seks z mojo golo ženo
Zadnje sporočilo od ČRN-KURAC v Analni in Oralni Seks na Apr 16, 2015 ob 06:00:02

Moja hoče fasat v obe na enkrat!!! Mi pride kdo pomagat?
Zadnje sporočilo od ČRN-KURAC v Pari na Apr 15, 2015 ob 06:08:22

Midve
Zadnje sporočilo od ČRN-KURAC v Ženske na Apr 15, 2015 ob 06:05:00

MULAT
Zadnje sporočilo od ČRN-KURAC v Moški na Apr 14, 2015 ob 05:25:39


Toggle Content Anketa
Kupujete erotične pripomočke v Sex shopih?




Rezultati :: Ankete

Glasov: 1295
Komentarji: 0

Toggle Content Povezave

Toggle Content Kontakt

Erotične zgodbe

1 2 3 ... 137 138 139
>
Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Nabavil sem motor za dušo, sedaj jaham po poti v raj (II)
Napisal je Timeonmayhand objavljeno 07.04.2015 (2004 prebrano)

Zaključil sem nek projekt in kot vedno si po takem delu privoščim malo za dušo. Obrisal sem prah s Starega in ga začel pripravljati za vikend trip do frendove koče v hribih. Kočo vodi njegova sestrična Ana; mačka 35 let, 1,81 B++ dvojčke, malo močnejša v telo ampak na tistih pravih mestih. Krivine za prste lizat. Nikoli nisva delala tistih stvari, jebiga ne moreš prijateljevo sorodstvo, sva pa veliko flirtala, se mal šlatala mimogrede. Vikend v koči, s tako mačko, par frendov za nočno kartanje.... raj '' spas za dušo''. Nisem preverjal a je kdo gor, niti nisem javil Ani da pridem, čist na nevideno kar bo pa bo. Če bo karta bo karta, če ne pe ne, bo pa kaj drugega. Lavici rečem: ''Stara grem do Ane mal noge ''pretegent '', pridem v nedeljo.'' In via garaža. Odprem vrata, izvlečem Starega, nataknem čelado, ravno skočim na ''kurbel'', ko prileti iz zraka stara na zadnji zic. ''Koji ti je vrag'' '' Ma grem s frendicami malo v zabavo, daj pel me do zgornjega parkinga da se ne vlečem peš na štop.'' ''OK'' sama veš kako je na zadnjem.''
Zasmeje se in vstane na tačkah, pretegne se v celi dolžini. Ma človek kaj videt, zrihtala se je da pritisk raste. Črna leder minica toliko da se ne vidi ritka, bela srajčka, odpeti trije gumbi, leder črn modrc, uf tolik da niso dvojčki ven skočil. Spuščeni dolgi lasje, na legicah pa škornji do kolen z špičasto 8 . (Mela sva takrat nekih 45 let.) ''Uf stara skoč zadaj, da te ne barvam v belo. Me ma da bi šel s tabo.'''' Nič ne bo stari, zabava za punce.'' se smeje do ušes. Prižgem Starega, malo gasa, sklopka, noga trzne in že sva na cesti.


Preberi... (16.08 KB) | 1 komentar | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Nabavil sem motor za dušo, sedaj jaham po poti v raj (I)
Napisal je Timeonmayhand objavljeno 27.03.2015 (2473 prebrano)

Nekaj od tega je res, nekaj sanje o materialu s poti, nekaj pa je čista domišljija. Sem klasa 63, najboljša klasa kadarkoli. Odraščal v 70 ob Elvisu, Bitlih, Stonsih. Poslušal Nelsona, Kristofersona, Santano, pacal mačke ob zvokih Belo dugme, Prljavo kazalište, se ljubil na obalah ob zvokih kitare in Balaševiča. Mladost v času Love and Piece. Učil se iz filmov Briljantina, Mad max, VB Sarajevo, Jagoda, Gadi. Učili me legendarni učitelji: Wajne, Eastwood, Bata, Dvornik, Milena, Ježek, pa Marjan. Z MM in Sofio se sprehajal iz roko v roki, želel biti kot JT v Briljantini, moški kot Mad max. Vozil MZ, lasje do sredine hrbta, fural Rockabilly, plesal po terasah Dalmacije in pecal tujke. Učil se sexa od žensk srednjih let, treniral na letniku. Noro in nepozabno.

Preberi... (5.97 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Družinski človek
Napisal je Urgenca.com objavljeno 27.03.2015 (3017 prebrano)

Zase bi lahko dejal, da sem primer družinskega človeka, vsaj tako mi drugi povedo. Imam solidno službo, družino, prijetno ženo in psa kot v pravljici. Le kaj bi želel več? Jasno seksa, kot moški ga nimam nikoli dovolj. Ker imam doma suhico, jasno, iščem popolno nasprotje. Spodnja meja je 90 kilogramov, zgornje pravzaprav nimam, razen starostne, ki pa se giblje okrog 25 let. Spoznavanje tovrstnih deklet ni ravno preprosto, sploh, če imaš družino. K sreči imamo Badoo, Urgenca.com in ostale portale, kjer tudi dekleta, pod pretvezo družbe iščejo seks. Najbolj prepoznavne so tiste, ki si želijo iti na zmenek. Tu in tam ga bo katera izmed punc tudi zaračunala, sploh, če malo bolje izgleda, pa dobro, se odpoveš kaki rundi in podreš kakšno dijakinjo ali študentko, ki pač potrebuje denar in srečna sta oba. Pisal bom o študentki iz Pomurja. Simpatična, komaj 22-letna Patricija, ki si je pred nekaj tedni zaželela družbe, ki je v mestu, kjer študira, nima. In odpeljala sva se. Med vožnjo sem buljil v njene ogromne joške, katere si je vsake toliko časa popravila. Nastavil sem temperaturo na najvišji nivo, Patricija pa je slekla prvi sloj oblačil. No, krasno, majica, ki je bolj razkrivala kot skrivala njene ogromne balone. Ni druga, ustavil sem avtomobil na najbližjem počivališču. Pogledal sem jo in njen nasmeh mi je povedal vse. Všeč so ti, vidim, je rekla. Prikimal sem in se ji približal, začutil sem njeno sapo na svojem ob obrazu. Najine ustnice so se dotaknile in z jezikom sva krožila po ustih drug drugemu. Položil sem roko na njeno joško, mehko in veliko, nisem imel dovolj, zarinil sem roko noter in jo božal po joških. Lahko mi slečeš majčko, ti bo lažje, mi je rekla, jasno, ubogal sem jo. Božal sem jo po prsih, dokler ni božanja prekinila z vprašanjem: kondom maš? Približal sem se njenemu ušesu in ji zašepetal, da ga nimam, ker nisem pričakoval, da se bo tako končalo, povedal sem ji, da bom pazil, da je lahko brez skrbi, čeprav obožujem brizganje v muco.

Preberi... (2.79 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 4

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Swing... 2.del
Napisal je parmb25 objavljeno 16.03.2015 (3019 prebrano)

Po odkritem pogovoru z punco ob morju se odpraviva nazaj do hiške z enotno odločitvijo sprejeti njuno pokvarjeno igro v katero naju že od prihoda na morje želita vzleči. Objeta in oba potrebna sexa se vračava po potki od obale do naše skupne počitniške hiške. Med vračanjem proti hiški slišiva pridušene zvoke, ki prihajajo iz počitniške hiške. Ob prihodu do hiške opaziva, da prihaja iz spalnice rahla svetloba prižganih luči, ki so namenjene v hiški za nočno osvetljevanje prostorov. Še pred vstopom se z Niko zunaj pred vrati strastno zaliževa in en drugemu še enkrat pritrdiva po odprtem sexu z njima. Po tiho se približava po stopnicah vratom naše skupne spalnice v zgornjem nadstropju. Pred odprtimi vrati obstaneva z pogledom usmerjenim na njuno zakonsko posteljo na kateri ležita Anja in Matej v položaju 69 in en drugega oralno zadovoljujeta. Zatopljena v oralno zadovoljevanje en drugega se ne zavedata najne prisotnosti, ko stoje za Niko z rokama slečem njene oprijete vroče hlačne skupaj z tangicami prek ritke proti kolenom. Stoje tik za njo ji z roko drsim po napeti goli ritki med ritnicama od zadaj med nogama do njene popolnoma vlažne pizdice. Z sredincem drsim od vlažne pičkine luknjice do ščegija in nazaj do luknjice, da se z zgornjim telesom nasloni name, ko obrne glavo nazaj proti meni se strastno zaliževa tiho sope. Z drugo roko pa ji prek poletne majčke gnetem njeno joškico, da čutim kako ji na joškici nabrekne bradavička, ko gledava dogajanje pred nama v spalnici na postelji. Nika z roko seže do mojega mednožje in z spretno potezo osvobodi moj že popolnoma nabrekel kurac pretesnih hlač in boksark, da ga med najnima telesoma ob svoji ritki počasi drka. Z rokama oprta na podvoje vrat mi tiho reče: "ljubi nategni me od zadaj pred njima". Brez besed stoje tik za njeno napeto ritko si z roko vodim penis direkno na vhod v njeno vlažno ozko pičko, da počasi z glavico prodrem v pičko in obmirujem. Z rokama jo primem za boke "fuk ročke" predno silovito v enem sunku zabijem do jajc kurca v njeno pičko, da Nika glasno zastoka: "aaaahhhh jaaaaa", ko Niko stoje od zadaj divje fukam pri podvojih na katere se opira z rokama. Z Niko med fukanjem gledava proti postelji kjer se Anja sama obrnjena stran od naju nasaja na Matejevega kurca. Gledava kako se dviga Anjina ritka gor in dol med njenim silovitim nasajanjem na Matejevega velikega in debelega kurca, ki izginja v njeno luliko.

Preberi... (4.03 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 0

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Moj lajf 1.del
Napisal je parmb25 objavljeno 02.03.2015 (4253 prebrano)

Kot ostali dečki, sem tudi jaz na različne načine spoznaval sebe in nasprotni spol. Spomnim se, kako smo s punčkami, zbrani v gruči za nekimi drvarnicami v naši vasi lulali drug pred drugim in se čudili, kako morajo punčke počepniti medtem, ko lulajo. Punčke so pa nas opazovale, kako smo svoje lulke molili iz hlač in kako je urin daleč neslo. Siguren pa sem, da smo vsi vedeli, da je to nekaj drugače in počutili smo se nelagodno, medtem, ko smo se opazovali. Pa vendar je bila radovednost in čuden občutek v trebuhu tisto kar je premagovalo. Ko sem prišel domov, sem še vedno mislil na punčke in njihove mehke izbokline med nogami. Dogajalo se je vedno pogosteje, da sem mislil na tisto stvarco, ki jo imajo punčke med nogami. Kmalu sem opazil, da se mi ob mislijo na njihove izbokline med nogami napne lulek in tako postane večji. V svoji sobi sem bil sam zato sem se ulegel na posteljo in si slekel trenirko in gate. Gledal sem svoj lulek kako je postajal večji in debelejši. Dotaknil sem se luleka s prsti in potegnil kožico proti sebi. Videl sem kako se je lulek še bolj napel in prijeten občutek me je preplavil. Kretnjo sem ponovil. Še lepše. Začel sem ritmično nategovati kožico gor in dol in v nekaj trenutkih, sem zopet začutil tisto fantastično ščemenje in prvič se je zgodilo, da je iz lulka špricnilo. Nič hudega ni bilo. Samo zelo lepo mi je bilo. Tako sem izvedel mojo prvo masažo lulčka in kot sem kasneje ugotovil, se je temu med fanti in dekleti reklo, drkanje, metanje na roko , onaniranje, masturbiranje. Drkanje je bila zelo prijetno, zato se nisem dosti sekiral za druge in sem redno prakticiral drkanje do konca osnovne šole. Od tu naprej, pa so se stvari začele odvijati hitro, strmoglavo razvijanje v smeri seksualnega razvoja mene samega. Prvič, da sem sexal je bilo z dolgoletno prijateljico, ki je bila starejša od mene dve leti in me je ona podučila glede začetkov sexa. Ona je bila tista, ki mi je vzela nedolžnost. Zgodilo se je pri njih na kmetiji kjer sta živele sami z njeno mamo. Velikokrat sem poletne počitnice preživljal pri njih na kmetiji. Njena mama je bila dobra prijateljica z mojimi starci in tako sem lahko že zadnjih nekaj poletji preživljal pri njih na kmetiji. Bil sem jima v veliko pomoč pri vsakdanjih opravilih. Z njeno hčerko Elo sva postala z leti dobra prijatelja in prava zaveznika. Kot vsako poletje sem tudi tisto poletje prišel takoj, ko so se pričele poletne počitnice. Brigita kot je bilo ime mami od Ele je bila vesela moje odločitve, da bom nekaj dni pred morjem z starci preživel na njeni kmetiji. Pripeljal me je oče zgodaj zjutraj pred njuno hišo in ko sem izstopil iz avta sem si dobro ogledal Elo, ko je stala pri vhodnih vratih. Videl sem, da se je zelo razvila iz punčke v pravo mlado punco v zadnjem letu od kar je nisem videl. Nisem pa si predstavljal ob prihodu, da mi bo Ela to leto postala všeč in da bom čutil v njeni bližini kaj drugega kot samo prijateljstvo. Na sebi je imela oblečeno oprijeto sprano belo majico skozi katero sem lepo videl, da Ela nosi črn modrc. Imela je oblečene tudi zelo kratke oprijete črne hlače, ki si jih je samo odrezala iz španarc, kot sem kasneje izvedel. Pospremila me je v zgornje nadstropje hiše kjer mi je pokazala sobo in je bila nasproti njene. Pustila me je nekaj časa samega, da sem v miru razpakiral in se preoblekel.

Preberi... (7.97 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 4.5


1 2 3 ... 137 138 139
>

Toggle Content Porno filmi

Toggle Content Vaša Urgenca

Toggle Content Prijateljske Strani


Toggle Content Uporabniki

Dobrodošli Anonimni

Ime
Varnostna kodaVarnostna koda
Vnesi kodo

Uporabniki:
Zadnji: tip30
Novi danes: 0
Novi včeraj: 0
Vsi: 22667

Prisotni:
Člani: 0
Obiskovalci: 22
Boti: 3
Osebje: 0
Prijavljeno osebje:

Noben član osebja ni prijavljen!

Toggle Content Statistika
Imamo
235884864
pregledov strani od
8. Oktobra 2006

Toggle Content Oglas

Toggle Content Vaši Zadnji Komentarji

midva26
midva26

Za praznike si bova privoščila krajši oddih zat ...
()SISSYBOY
tip30

hot si
()nedelja
tip30

mmmmmm lep grmiček, kako bi ti jo obdelal
()gregec
luka07

joj bi jo polizallllll
()anete
SoundMan

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
()

Fotogalerija


Toggle Content Naj ogledi slik

Toggle Content Zadnje prikazane slike

Toggle Content Oglas



ads by AdXpansion

Vrtnica.net Copyright 2006 - 2013 Vse pravice pridržane
Vse osebe ki še niste napolnile 18 let naprošamo, da takoj zapustite sex portal Vrtnica.net, ker za vas sex vsebina ni primerna.
Za naslove, vsebino objav ter fotografije, so odgovorni avtorji sami. Moderatorji, vzdrževalci in lastniki ne odgovarjajo za vsebino.
Video Slike Glasba Sex Filmi Damjan Murko Obrazi Aktualen Digitalni marketing Video Počitnice Sex Videos Ženske Dekleta Izmenjava Oddih Oglaševanje Glasbeni hiti Porno filmi Erotične zgodbe
Vrtnica Video Sex Zgodbe Erotika Slike Forum/<title> <META name="description" content="Vrtnica.net Sex Zgodbe Sex Filmi Forum Porno Slike Video"> <META name="keywords" content="vrtnica,galerija,slike,oceni,komentar,video,sex,komentiraj,oglaševanje,reklama,prostitutke,denar,ura,moški,ženske,pari,ostalo,ljubezen,partnerstvo,klasika,orala,anal,ritka,lezbo,gay,lezbike,fukanje,peder,lizanje,fafanje,faf,drkanje,fetiš,dominacija,bdsm,internet,zmenki,avantura,stiki,prijateljstvo,igre,avto.net,24ur,vreme,google,bolha,telefonski imenik,email,glasuj zame,simpatije,oceni me,dopisovanje,sex,seks,porno,erotične zgodbe,spoznavanje,klubi,masaža,striptiz,slačenje,cyber,porniči,moški,ženska,lepotice,filmske zvezde,swinger,druženje,potepanje,jezik,poljub,francoski,lizanje,bradavice,joške,sisebari,slačipunce,slačifantje,zaščita,kondom,kroglice,strapon,dildo,vibrator,orgazem,knjige,revije,klepetalnica,chat,klepet,sonce,luna,morje,sneg,vreme,mail,email,e-mail,telefon,mobi,nokia,torta,pecivo,kruh,mleko,sekt,šampanjec,vino,pivo,sok,kava,čaj,obroček,rita,ritka,depilacija,pobrit,depilirana,seks"> <META NAME="robots" content ="all"><br /> Interactive software released under <a href="http://dragonflycms.org/GNUGPL.html" target="_new" title="GNU Public License Agreement">GNU GPL</a>, <a href="index.php?name=credits">Code Credits</a>, <a href="index.php?name=privacy_policy">Privacy Policy</a></div></div> </body></html>