Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum | Turistični portal Počitnice.net  
Toggle ContentToggle Content .:: Domov :: Forumi :: Registracija ::.
Toggle Content Oglaševanje

Toggle Content Vaša Urgenca

Toggle Content Sex filmi in zgodbe

Toggle Content Kazalo
 Članske Strani Skupine Web Članske Opcije Najdi na Vrtnica.net Razno

Toggle Content .

Toggle Content Zadnje Teme na Forumu

Toggle Content Zadnji Prispevki na Forumu
Zadnjih 10 Forum Sporočil

trojček
Zadnje sporočilo od zafira v Pari na May 21, 2015 ob 20:51:07

Pissing
Zadnje sporočilo od Mihapee v Fetiš na May 15, 2015 ob 17:18:46

izpolnjujem fetiše pissing, velike sramne ustnice
Zadnje sporočilo od Mihapee v Fetiš na May 15, 2015 ob 17:16:11

Pissing fetiš
Zadnje sporočilo od Mihapee v Fetiš na May 15, 2015 ob 17:15:18

par išče njega
Zadnje sporočilo od minibikini v Pari na May 15, 2015 ob 04:14:38

Amateur devojke
Zadnje sporočilo od dewec v Erotične Slike na May 14, 2015 ob 21:29:22

Klasična masaža + erotična masaža
Zadnje sporočilo od funmaser v Moški na May 11, 2015 ob 16:21:47

footshooting
Zadnje sporočilo od Tequila v Ženske na Apr 23, 2015 ob 05:42:40

Par išče NJO
Zadnje sporočilo od p0redn4 v Pari na Apr 22, 2015 ob 17:57:25

Druženje z Njo
Zadnje sporočilo od Drava v Pari na Apr 22, 2015 ob 09:14:21


Toggle Content Anketa
Kupujete erotične pripomočke v Sex shopih?
Rezultati :: Ankete

Glasov: 1301
Komentarji: 0

Toggle Content Povezave

Toggle Content Kontakt

Erotične zgodbe

1 2 3 ... 137 138 139
>
Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Nabavil sem motor za dušo, sedaj jaham po poti v raj (III-2)
Napisal je Timeonmayhand objavljeno 22.05.2015 (73 prebrano)

Občutim mehkobo ustnic ki objamejo, drsi po trdoti moje želje. Občutim mali upor, zaustavi se, ustnice odprte v poljubu na polovici dolžine, pogleda me, diamanti zasijejo, začutim sproščanje, ustnice v korenu stebla. Mišice grla mi stiskajo glavico. Mačka je začela svojo igro. Z rokami me drži za boke, lasje na hrbtu valovijo, glava pleše svoj ples. Toplota v predelu beder, lasje mi ližejo bedra. Pumpa ustvarja pritisk, z eno roko mi z nohti praska kugle, boža, trzam od užitka, mečem boke naprej. Ustnice na glavici, zobje praskajo, grickajo, ustnice na korenu, glavica v temi grla ?sveti gral Head worka. Mišice grla sesajo, ustvarjajo pritisk, nekje v globinah se pripravlja polnjenje. Metek v cevi, Kaliber 45, ma ja bolj Batelship load. Dvuga roke, grabi me za kodre na prsih, s tremi prsti stisne bradavice. Polnjenje na vhodu cevi, zadržim, napenja se: ''I will''. Čakam da odmakne glavo, nekatere na marajo direktni vbrizg. Držim, pritisk se veča, Auuuuuu. Stisne bradavici z nohti palca trzne ? kot da odpira safety button. Nohte palca zabije v sredino bradavice kot Alkar '' U sridu''. Streljaj. Koncentracija popušča v bolečini, pritisk se sprosti, glava se odmika, zobje, ustnice na glavici, metek leti po cevi. Ko je začutila strel, poleti z odprtimi ustnicami do korena, ustnice udarijo ob telo v trenutku ko je metek zapustil cev. Streljam iz vseh topov, pomik nazaj, polnjenje, napera, strel...... Kompletni batelship load v globine grla. Primem jo za ramena. V stilu R&R jo dvignem, tange zataknjene za koleno poletijo v temo, v letu širi noge v ''V'', Leti v nebo, zaustavim let, drsim z rokami po telesu, zaustavim se na bokih zaustavljam let. V zraku obstane za trenutek, oči se nama srečajo, žarijo v temi, vražički, želja, ustnice na pol odprte, lasje letijo po zraku, roke na mojih ramenih. Spuščam je proti bokom, široko razprtih nog, ustnice želje lebdijo v zraku, zaustavim jo na vrhu. Počasi jo spuščam, širim ustnice želje v poljub. Vzdih ? končno. Spustim jo do stika, do dotika ustnic v koren stebla. Z nogami me objame, stisne, ustnice se dotikajo korena, glavica v vročini grotla pohote. Začel se je ples, Tango.

Preberi... (5.66 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 0

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Nabavil sem motor za dušo, sedaj jaham po poti v raj (III-1)
Napisal je Timeonmayhand objavljeno 07.05.2015 (1222 prebrano)

Nekaj let nazaj, sem imel neke nore momente v poslu, pa tudi neviht je bilo polno v hiši, tako da ni bilo potrebno veliko razmišljanja. Takoj ko sem končal s projektom sem pobegnil. Pripravil sem torbe, malo vzdrževanja na Starem.. poliranje, olje, zavore. Neko jutro sem navlekel škornje, jeans in usnjeno jakno, v prikolico spakiral šotor, in nekaj torb, nataknil čelado in hop po zaganjaču. Na križišču levo in spet slediva beli črti. Ko jahava s Starim, ne jemljem mobilca, ali navigacije, potujem brez plastike, samo gotovina in karte ? na star način. Redko potujem po avtocestah, če je le možno po regionalkah, ali vaških cestah. V bistvu brez končnega cilja, samo smer in nekako samo približna destinacija. Ko je treba zavit ali se določit, grem po instinktu, kamor zavijem je prav. In tako sem si zadal smer Gibraltar (Italija, francija, Španija.... vroče). Nekje v bližini Genove se pobral štoparko. Mikica toliko da pokriva pljuča, jeans hotkice pa niso pokrile bele čipke ki je uhajala izpod robov. Ko vidiš kaj takega ob poti si pač ne moreš pomagat. Ljubka stvarca, rekla je da gre do Francije. Zaljubila se je v Starega, pa sem tako namesto do Gibraltarja zavil proti Franciji. Ustaviva se ob morju, malo noriva po plažah, nočno kopanje..... nič posebnega, kalsika ? slika za mrzle dni. Premikava se proti severu, nekje na špici Francije sem se odločil da grem do Amsterdama. Malo sva skurila energijo, ni bilo več kompatibilnosti, pa tudi teden z isto nekako ne znese in tako je nekje na sredini Beneluksa preskočila v šlepar. Srečna mu vožnja. Ustavim se v cyber caffe pogledam e-m. Lavica še vedno piše z velikimi, ni še bil čas za povratek. Pijem whisky, motam cigareto (sam mešam tobak, malo mallbora, pa winstona, včasih če kak ščepec zdravila) In tako na sever. Malo zajebancije s štoparkami ob cesti, norenje z receptorko campa in prikolovratim do Hamburga. Ma ni se več dalo do Am, pa tudi zdravila sem še imel, tako da v Hamburgu zavijem desno. V bližini Paderborna srečam skupino motoristov na poti v Poljsko pa se jim pridružim.

Preberi... (7.42 KB) | 2 komentarji | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 4.5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Nabavil sem motor za dušo, sedaj jaham po poti v raj (II)
Napisal je Timeonmayhand objavljeno 07.04.2015 (2750 prebrano)

Zaključil sem nek projekt in kot vedno si po takem delu privoščim malo za dušo. Obrisal sem prah s Starega in ga začel pripravljati za vikend trip do frendove koče v hribih. Kočo vodi njegova sestrična Ana; mačka 35 let, 1,81 B++ dvojčke, malo močnejša v telo ampak na tistih pravih mestih. Krivine za prste lizat. Nikoli nisva delala tistih stvari, jebiga ne moreš prijateljevo sorodstvo, sva pa veliko flirtala, se mal šlatala mimogrede. Vikend v koči, s tako mačko, par frendov za nočno kartanje.... raj '' spas za dušo''. Nisem preverjal a je kdo gor, niti nisem javil Ani da pridem, čist na nevideno kar bo pa bo. Če bo karta bo karta, če ne pe ne, bo pa kaj drugega. Lavici rečem: ''Stara grem do Ane mal noge ''pretegent '', pridem v nedeljo.'' In via garaža. Odprem vrata, izvlečem Starega, nataknem čelado, ravno skočim na ''kurbel'', ko prileti iz zraka stara na zadnji zic. ''Koji ti je vrag'' '' Ma grem s frendicami malo v zabavo, daj pel me do zgornjega parkinga da se ne vlečem peš na štop.'' ''OK'' sama veš kako je na zadnjem.''
Zasmeje se in vstane na tačkah, pretegne se v celi dolžini. Ma človek kaj videt, zrihtala se je da pritisk raste. Črna leder minica toliko da se ne vidi ritka, bela srajčka, odpeti trije gumbi, leder črn modrc, uf tolik da niso dvojčki ven skočil. Spuščeni dolgi lasje, na legicah pa škornji do kolen z špičasto 8 . (Mela sva takrat nekih 45 let.) ''Uf stara skoč zadaj, da te ne barvam v belo. Me ma da bi šel s tabo.'''' Nič ne bo stari, zabava za punce.'' se smeje do ušes. Prižgem Starega, malo gasa, sklopka, noga trzne in že sva na cesti.


Preberi... (16.08 KB) | 1 komentar | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Nabavil sem motor za dušo, sedaj jaham po poti v raj (I)
Napisal je Timeonmayhand objavljeno 27.03.2015 (2809 prebrano)

Nekaj od tega je res, nekaj sanje o materialu s poti, nekaj pa je čista domišljija. Sem klasa 63, najboljša klasa kadarkoli. Odraščal v 70 ob Elvisu, Bitlih, Stonsih. Poslušal Nelsona, Kristofersona, Santano, pacal mačke ob zvokih Belo dugme, Prljavo kazalište, se ljubil na obalah ob zvokih kitare in Balaševiča. Mladost v času Love and Piece. Učil se iz filmov Briljantina, Mad max, VB Sarajevo, Jagoda, Gadi. Učili me legendarni učitelji: Wajne, Eastwood, Bata, Dvornik, Milena, Ježek, pa Marjan. Z MM in Sofio se sprehajal iz roko v roki, želel biti kot JT v Briljantini, moški kot Mad max. Vozil MZ, lasje do sredine hrbta, fural Rockabilly, plesal po terasah Dalmacije in pecal tujke. Učil se sexa od žensk srednjih let, treniral na letniku. Noro in nepozabno.

Preberi... (5.97 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Družinski človek
Napisal je Urgenca.com objavljeno 27.03.2015 (3688 prebrano)

Zase bi lahko dejal, da sem primer družinskega človeka, vsaj tako mi drugi povedo. Imam solidno službo, družino, prijetno ženo in psa kot v pravljici. Le kaj bi želel več? Jasno seksa, kot moški ga nimam nikoli dovolj. Ker imam doma suhico, jasno, iščem popolno nasprotje. Spodnja meja je 90 kilogramov, zgornje pravzaprav nimam, razen starostne, ki pa se giblje okrog 25 let. Spoznavanje tovrstnih deklet ni ravno preprosto, sploh, če imaš družino. K sreči imamo Badoo, Urgenca.com in ostale portale, kjer tudi dekleta, pod pretvezo družbe iščejo seks. Najbolj prepoznavne so tiste, ki si želijo iti na zmenek. Tu in tam ga bo katera izmed punc tudi zaračunala, sploh, če malo bolje izgleda, pa dobro, se odpoveš kaki rundi in podreš kakšno dijakinjo ali študentko, ki pač potrebuje denar in srečna sta oba. Pisal bom o študentki iz Pomurja. Simpatična, komaj 22-letna Patricija, ki si je pred nekaj tedni zaželela družbe, ki je v mestu, kjer študira, nima. In odpeljala sva se. Med vožnjo sem buljil v njene ogromne joške, katere si je vsake toliko časa popravila. Nastavil sem temperaturo na najvišji nivo, Patricija pa je slekla prvi sloj oblačil. No, krasno, majica, ki je bolj razkrivala kot skrivala njene ogromne balone. Ni druga, ustavil sem avtomobil na najbližjem počivališču. Pogledal sem jo in njen nasmeh mi je povedal vse. Všeč so ti, vidim, je rekla. Prikimal sem in se ji približal, začutil sem njeno sapo na svojem ob obrazu. Najine ustnice so se dotaknile in z jezikom sva krožila po ustih drug drugemu. Položil sem roko na njeno joško, mehko in veliko, nisem imel dovolj, zarinil sem roko noter in jo božal po joških. Lahko mi slečeš majčko, ti bo lažje, mi je rekla, jasno, ubogal sem jo. Božal sem jo po prsih, dokler ni božanja prekinila z vprašanjem: kondom maš? Približal sem se njenemu ušesu in ji zašepetal, da ga nimam, ker nisem pričakoval, da se bo tako končalo, povedal sem ji, da bom pazil, da je lahko brez skrbi, čeprav obožujem brizganje v muco.

Preberi... (2.79 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 4


1 2 3 ... 137 138 139
>

Toggle Content Porno filmi

Toggle Content Vaša Urgenca

Toggle Content Prijateljske Strani


Toggle Content Uporabniki

Dobrodošli Anonimni

Ime
Varnostna kodaVarnostna koda
Vnesi kodo

Uporabniki:
Zadnji: Artoflove
Novi danes: 0
Novi včeraj: 4
Vsi: 22692

Prisotni:
Člani: 0
Obiskovalci: 18
Boti: 2
Osebje: 0
Prijavljeno osebje:

Noben član osebja ni prijavljen!

Toggle Content Statistika
Imamo
237596439
pregledov strani od
8. Oktobra 2006

Toggle Content Oglas

Toggle Content Vaši Zadnji Komentarji

majci79
hotpar3624

mmmm Majča....tole je pa njami ;)
()Jacke
Lolyc

Tudi jaz bi se z veseljem našel s tabo v tej post ...
()SISSYBOY
musot

waooo
()deathcult
howpov

že samo gledat tole v živo v akciji bi bil raj! ...
()midva26
midva26

Za praznike si bova privoščila krajši oddih zat ...
()

Fotogalerija


Toggle Content Naj ogledi slik

Toggle Content Zadnje prikazane slike

Toggle Content Oglasads by AdXpansion

Vrtnica.net Copyright 2006 - 2013 Vse pravice pridržane
Vse osebe ki še niste napolnile 18 let naprošamo, da takoj zapustite sex portal Vrtnica.net, ker za vas sex vsebina ni primerna.
Za naslove, vsebino objav ter fotografije, so odgovorni avtorji sami. Moderatorji, vzdrževalci in lastniki ne odgovarjajo za vsebino.
Video Slike Glasba Sex Filmi Damjan Murko Obrazi Aktualen Digitalni marketing Video Počitnice Sex Videos Ženske Dekleta Izmenjava Oddih Oglaševanje Glasbeni hiti Porno filmi Erotične zgodbe
Vrtnica Video Sex Zgodbe Erotika Slike Forum/<title> <META name="description" content="Vrtnica.net Sex Zgodbe Sex Filmi Forum Porno Slike Video"> <META name="keywords" content="vrtnica,galerija,slike,oceni,komentar,video,sex,komentiraj,oglaševanje,reklama,prostitutke,denar,ura,moški,ženske,pari,ostalo,ljubezen,partnerstvo,klasika,orala,anal,ritka,lezbo,gay,lezbike,fukanje,peder,lizanje,fafanje,faf,drkanje,fetiš,dominacija,bdsm,internet,zmenki,avantura,stiki,prijateljstvo,igre,avto.net,24ur,vreme,google,bolha,telefonski imenik,email,glasuj zame,simpatije,oceni me,dopisovanje,sex,seks,porno,erotične zgodbe,spoznavanje,klubi,masaža,striptiz,slačenje,cyber,porniči,moški,ženska,lepotice,filmske zvezde,swinger,druženje,potepanje,jezik,poljub,francoski,lizanje,bradavice,joške,sisebari,slačipunce,slačifantje,zaščita,kondom,kroglice,strapon,dildo,vibrator,orgazem,knjige,revije,klepetalnica,chat,klepet,sonce,luna,morje,sneg,vreme,mail,email,e-mail,telefon,mobi,nokia,torta,pecivo,kruh,mleko,sekt,šampanjec,vino,pivo,sok,kava,čaj,obroček,rita,ritka,depilacija,pobrit,depilirana,seks"> <META NAME="robots" content ="all"><br /> Interactive software released under <a href="http://dragonflycms.org/GNUGPL.html" target="_new" title="GNU Public License Agreement">GNU GPL</a>, <a href="index.php?name=credits">Code Credits</a>, <a href="index.php?name=privacy_policy">Privacy Policy</a></div></div> </body></html>