Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum | Brezplačna izmenjava pasic  
Toggle ContentToggle Content .:: Domov :: Forumi :: Registracija ::.
Toggle Content Oglaševanje

Toggle Content Vaša Urgenca

Toggle Content Sex filmi in zgodbe

Toggle Content Kazalo
 Članske Strani Skupine Web Članske Opcije Najdi na Vrtnica.net Razno

Toggle Content .

Toggle Content Zadnje Teme na Forumu

Toggle Content Zadnji Prispevki na Forumu
Zadnjih 10 Forum Sporočil

iščeva par
Zadnje sporočilo od topmodel v Pari na Jul 18, 2015 ob 14:38:18

trojček
Zadnje sporočilo od jakavrenk v Pari na Jul 10, 2015 ob 18:18:47

Avanture
Zadnje sporočilo od earl1 v Moški na Jun 28, 2015 ob 13:45:37

Vroča masaža za ženske
Zadnje sporočilo od davidxx v Moški na Jun 22, 2015 ob 08:20:31

Amateur devojke
Zadnje sporočilo od dewec v Erotične Slike na Jun 19, 2015 ob 08:12:26

par išče njega
Zadnje sporočilo od varnivoznik v Pari na Jun 14, 2015 ob 11:18:00

Pissing
Zadnje sporočilo od Mihapee v Fetiš na May 15, 2015 ob 17:18:46

izpolnjujem fetiše pissing, velike sramne ustnice
Zadnje sporočilo od Mihapee v Fetiš na May 15, 2015 ob 17:16:11

Pissing fetiš
Zadnje sporočilo od Mihapee v Fetiš na May 15, 2015 ob 17:15:18

Klasična masaža + erotična masaža
Zadnje sporočilo od funmaser v Moški na May 11, 2015 ob 16:21:47


Toggle Content Anketa
Kupujete erotične pripomočke v Sex shopih?
Rezultati :: Ankete

Glasov: 1335
Komentarji: 0

Toggle Content Povezave

Toggle Content Kontakt

Erotične zgodbe

1 2 3 ... 139 140 141
>
Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Biznis in zabava - Sestanek
Napisal je Timeonmayhand objavljeno 22.07.2015 (978 prebrano)

Taksi se je ustavil ob večji hiši. Vstopim in se najavim. Receptor se nekako čudno smeje, malo starejši. Ma kdo bi vedel kaj Danci mislijo. Kliče po telefonu, jaz pa čakam v preddverju. Uf. Pričakoval sem neko staro mamo pred penzijo. Tole kar je prišlo po stopnicah pa je bilo daleč od tega. Blond kratki lasje, nekako znan obraz, 1,67 ampak krivine kot MM. Roza šminka na polnih ustnicah, oprijeta obleka rdeče barve malo čez kolena. Petke enake barve kot šminka, sto posto 10. črne nogavice, linije nog mmmm. Rdeča oprijeta mi šine. ''Folow me'' slišim prijeten glas (drugačen kot po telefonu). Kamor hočeš , sledil bi ji...... V pisarni mi reče naj sedem, ker bo malo za počakat da se direktor sprosti. Usedem se pogled pa mi bega od obraza do prekrižanih nog pred seboj. Čakam da me pokliče, lažem, čakal sem da se kolenca razmakneta. Dvignem pogled, smeji se. ''Lepi ste danes, pa ni to zaradi mene?''. ''Ne ne to je delovna obleka, drugače sem bolj športno oblečena''. ''Čeprav delovna, povabil bi vas na ples tako lepo.'' Smeji se in oblikuje krog z dvema prstoma. Pa ni valda oženjena? '' Sigurno je kašna restavracija s plesom, da vas peljem?'' ''Je je, a sem že dogovorjena. Petek je, čas za sprostitev.'' Ja sprostil bi te tudi jaz. Glas iz telefona. Z očmi pokaže da lahko vstopim. Vstopim, izza mize se dviga v pozdrav direktor_ka. Nisem pričakoval ženska ob takšni tajnici. Malo čez 40. Zopet nekako znan obraz, tanke dolge ustnice, temna šminka skoraj črna. Nekako ni pasala na obraz, spuščeni lasje kostanjeve barve. V delovni halji svetlo modre barve, zapeta do vratu, nisem mogel oceniti strukture telesa. Visoka sigurno 1,80, listi nog v črnih nogavicah, Petke 6-7 rdeče barve, razmišljal sem kakšna barva obleke gre zraven. Pozdravim, stisk roke, močan, dolgi negovani nohti iste rdeče barve. Pogled oster, posloven. ''Coffe, juice, water?'' ''Coffe, black, double long,'' ''Juice fo me!'' sporoči tajnici. Usedeva se in pričneva s pogovorom. Vstopi Rdeča, sledim ji s pogledom. Odloži sok in se sprehod do mene. Šalico s kavo položi preko mene, prsi nasloni na hrbet, i ob skodelico položi papirnat robček. Šepne. ''Lipstick on ear.'' Plava lepršava je pustila žig.

Preberi... (9.74 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Biznis in zabava- Kava z mlekom
Napisal je Timeonmayhand objavljeno 16.07.2015 (1222 prebrano)

Pot je dolga, hitim, zato po avtocesti ne po regionalkah. Avstrija, sončno jutro, planine žarijo v soncu. ''Kačberg'', ne maram čez tunele. Hladno je, slika las v gibanju, vročih ustnic počasi bledi v lepoti narave. ''Minhen'', gužva. ljudem se mudi v službo. Tu in tam pogledi žensk iz vozil, nasmeški, vračam. Vržem poljub mačkama v športnem avtu, ''švabice'' blond, odprta streha, dolgi lasje v vetru. Mačka na sovoznikovi strani pomaha, pridi z nama, z nasmehom odkimam, zavijejo v mesto. Table bežijo mimo: Nurenberg, Wurzburg, Kassel, km se vrtijo, Stari prede country road song polnijo čelado. Hanover. Zaustavim se na parkingu. Kamioni, motorji, avtomobili, vonj olja, bencina, izpuhov. Kosim - večerjam. Sedim na Starem_u, pijem pivo (no alc jbg vozim), popoldansko sonce me greje. Odpnem jakno, prižgem cigareto, gledam po okolici. Mačka med kamioni, skače od enega do drugega. Dobra je. Adidaske, minica komaj pokriva ritko. Srajčka napeta, prsi se rišejo, velikeeeee, dva gumba odpeta, globok buhteč dekolte. Linija modrčka reže hrbet, kratki črni lasje, v roki torba. Lepa stoparka. Spomnim se male Francozinje, mmmm. Odpre se okno, glava šoferja šleperja, pokima. odprejo se vrata. Noga se dviga na stopnico, mišice beder se zategnejo, minica zleze čez ritko. Čipkaste hlačke zasvetijo v soncu - pričakoval sem tangice. Dvignem pogled, šofer se smeji, pobliskam z očmi, dvigne obrvi in se nasmeje. Pripelje se avto. Črni mercedes, odprta streha, bež usnje. Tablica: Cat -34u. Dvignem pogled. Kako 3 če sedi samo ena. Ostre linije, 45+ let, oster nos, ustnice senzibilne, dolga črta, temno rdeča šminka. Oči temne, dolge trepalnice, lasje zviti v figo, barva kostanja. Rdeča linija se odpre, roka se dviga, dolgi cigarilos med prsti, tenak. Plamen, udih, roka odmika cigarilos, ustnice tvorijo črko ''O''. Črta dima, dviga glavo v užitku. Pogled se nama sreča, meri me, pokimam in nasmehnem se v pozdrav. Vrata se odprejo, obrača se, petke, noga, koleno črne nogavice, prekrižane noge na asfaltu.

Preberi... (4.26 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 3

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Biznis in zabava - on road again
Napisal je Timeonmayhand objavljeno 10.07.2015 (1858 prebrano)

Ker je potrebno za življenje tudi nekaj big ''M'', vsake toliko začnem vrteti telefone. Potrebno je pridobit kak nov posel, obiskati stranke, predstaviti projekt... No saj vsi vemo zakaj se vrti in kaj vrti staro mamo '' Zemljo''. Dal sem nekaj ponudb in nato začel vrteti telefon in preverjati kako uspešen sem. Tako pokličem tudi novo stranko kateri sem dal ponudbo kak teden prej. Telefon dvigne nek glas- zdolgočasen , nekako nedoločljivega tona, nisem si mogel narediti slike o osebi na drugi strani. Glas mi govori da sem prišel v ožji izbor, ter da direktor želi da se ponudba predstavi osebno. Tako ali tako sem imel plan obiskati nekaj firm na tistem koncu, tako da sporočim da sem naslednji teden v okolici in lahko predstavim ponudbo. Glas sporoči da bo informacijo posredoval direktorju ali je bilo direktorici nisem razumel. In res, čez kake tri četrt ure zazvoni telefon, glas sporoči, da je dogovorjeno le da ima direktor čas samo v petek - ta petek. Glede na tajming prosim da v kolikor mi uredijo prenočišče ni problem. Glas pove da imajo pogodbo s malim penzionom in v kolikor se strinjam lahko uredijo. Ok, potrdim. Že čez kako uro dobim po e-m potrditev rezervacije in navodila kako lahko najdem. Napovedano je bilo lepo vreme, glede dogovora pa še cel vikend na tistem koncu, zato sem se odločil da združim posel in zabavo tako da grem na pot s Starim in ne z avtom. Vprašam Lavico če je za, dolgo je že bilo kar sva nazadnje potovala skupaj. A ko vidi da pripravljam Starega zavrne povabilo, kao ma neke druge plane. In tako Stari in jaz na pot sama. Ker je bilo mesto sestanka kakih 1700km od doma, se se na pot odpravil zgodaj v četrtek. Vržem poljub Lavici ki je še spala in se začnem oblačiti. Ravno ko sem začel vleči nase jeans, saj veste, na robu postelje se nagneš nazaj in vlečeš preko riti, ko padejo na mene dolgi lasje. Vroče ustnice se zalepijo na moje in začnejo prižigati ogenj. Hmm. Nekaj si se zagrela. Ona pa:'' Vse naj za R dan''. in me poljublja naprej.'' Kako saj še ni.'' '' No drugi teden te ni, pa ti zdajle , da ne pozabim '' se smeje in vleče kavbojke v nasprotno smer.

Preberi... (4.75 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 5

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: Štoparja
Napisal je par3028 objavljeno 01.07.2015 (2967 prebrano)

Bilo je lansko leto poleti v začetku avgusta, ko sva se vračala domov iz vikenda na morju. Kmalu za mejo sta ob strani štopala mlad prikupen simpatičen par in kar nisva se mogla upreti da nebi ustavila. Po najinih ocenah sta bila stara okoli 25 let, kar je nekoliko manj kot sva midva. Med vožnjo domov smo se pogovarjali o vsem, tudi o seksu. Bila sta zelo radovedna in debata je nanesla na to kaj naju rajca in če imava kakšne fetišie. Ker sva glede fetišev in podobnih zadev zelo odprta sva jima povedala da obožujeva foot fetish, da mi ga rada obdela z nogami in zapeljuje v kakšnih lepih štiklih in z urejenimi stopali. Poslušala sta naju z zelo velikim zanimanjem in ne vem kaj jim je bilo ko sva oba zaslišala tiho cmokanje. Ozrla sva se v vzvratno ogledalo in videla kako mu ga ona začela obdelovati z nogami ter ga hkrati drkati, uff je ratalo vroče in rajcig. Ona je imela popolna stopala, ker je bilo poletje je imela nohte nalakirane z lepo rdečo barvo na rokah in nogah ter na nogah je imela okoli gležnjev lepo lično zapestnico in na prstu nožni prstan. Njegov kurac je bil čvrst in velik, tako da je mojo tako močno zrajcal da si je odgrnila oblekico dala tangice na stran ter z prstki začela obdelovati svojo pičko. V avto je bilo polno vročega cmokanja in vzdihovanja naslade da enostavno nisem mogel več voziti. Ustavil sem na odmaknjenem počivališču in parkiral avto pod drevesi. Onadva sta takoj skočila ven ter začela živalsko nabijati, moja se je obrnila proti meni postavila noge na kurac ter začela hitro drkati kurac. Bilo je fenomenalno, po parih minutah sva tudi midva zapustila avto, kjer sem svojo vrgel na havbo ter jo začel živalsko nabijati.

Preberi... (1.2 KB) | 1 komentar | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 3

Sex Zgodbe Sex Zgodbe: SOBOTNA VROČICA
Napisal je par3028 objavljeno 15.06.2015 (3091 prebrano)

Bilo je nekega sobotnega jura, ko sem se prebudil z trdim kurcem. Vedel sem da bom težko mojo prepričal v akcijo, vendar sem poskušal, ulegel sem se za njo ter jo prijel v žličko, tako da je občutila mojo orodje, ki je bilo že polno akcije. Ljubi pusti me ne da se mi prezgodaj je, bova zvečer, to so bile dokaj pogoste njene besede in iz izkušenj vem da zvečer ne bo nič, ker bova oba preveč utrujena in se nama ne bo dalo. Tisti dan sva se dogovorila da bova kuhala doma in da naj gre ona v nabavo jaz pa bom malo pospravil po stanovanju. Ker jo zelo dolgo ni bilo in sem bil prepričan da sedi z kolegico na kavi sem se ulegel pred televizor ter jo počakal. Prišla je dokaj pozno in njen pogled je bil zelo nagajiv, kot da bi mi hotela nekaj porednega povedati. Odločila sva se da je za kosilo repozno zato bova pripravila večerjo. Po večerji pa mi je šepnila na uho da ni pozabila kaj mi je zjutraj obljubila in da naj se grem stuširat ona pa bo pospravila posodo. Takoj sem vedel da mi je pripravila presenečenje, od pričakovanj sem skočil pod tuš, ko sem se vrnil pa me je dnevna soba pričakala okrašena z svečkami, na televiziji pa cel kup porničov z foot fetish tematiko. Vstane iz kavča ter mi reče, grem še jaz pod tuš ti pa si izberi pornič, dovolim ti da si ga drkaš med tem in hočem da me pričakaš z trdim kurcem. Ufff ta je pa močna, le kaj se ji plete po glavi sem se spraševal. Ubogam, ter izberem pornič Ten little piggies, ki je zelo dobra mešanica hardcore sexa in foot fetisha. Čez dobrih 15 minut pride nazaj iz kopalnice oblečena v rdečo svileno oblekico brez modrca. V eni roki je držala sexy rdeče sandale na paščke z enormno visoko peto, v drugi roki pa je držala najlonke in zelo sexy živo rdeč lak za nohte. Zakaj pa lak? Sem se spraševal, vendar mi je kmalu postalo jasno, na nožnih nohtih je bila brez laka. Usede se poleg mene in reče, vem da te rajca pogled kako si lakiram nohte na nogah, vzemi kurac v roke in si ga drkaj, jaz pa si jih bom vpričo tebe nalakirala. Ufff noro to se mi še ni zgodilo da bi si lakirala nohte jaz pa bi jo opazoval in si ga drkal. Noge je postavila na rob mize in začela z lakiranjem, ker se danes počutim zelo sexy si jih bom še na rokah nalakirala, da boš videl kako moji prstki potujejo po kurcu gor in dol. Z temi besedami mi je tako zrajcala da bi mi skoraj prišlo. Ko je končala za lakiranjem je vstala ter skočila za trenutek v kopalnico. Le kam je šla? Sem se spraševal. Kmalu se vrne z živo rdečimi ustnicami, daj da ti ga pofafam malo vsaj toliko da se mi lak posuši. Nor pogled stoletja rdeče ustnice, ki oblizujejo in fafajo moj kurac, to so pomojem sanje vsakega moškega.

Preberi... (4.44 KB) | imate komentar? | Prilagojeno za izpis  Novico pošlji prijatelju | Sex Zgodbe | Ocena: 3


1 2 3 ... 139 140 141
>

Toggle Content Porno filmi

Toggle Content Vaša Urgenca

Toggle Content Prijateljske Strani


Toggle Content Uporabniki

Dobrodošli Anonimni

Ime
Varnostna kodaVarnostna koda
Vnesi kodo

Uporabniki:
Zadnji: rakun243
Novi danes: 0
Novi včeraj: 0
Vsi: 22759

Prisotni:
Člani: 0
Obiskovalci: 21
Boti: 1
Osebje: 0
Prijavljeno osebje:

Noben član osebja ni prijavljen!

Toggle Content Statistika
Imamo
247217396
pregledov strani od
8. Oktobra 2006

Toggle Content Oglas

Toggle Content Vaši Zadnji Komentarji

wildlover
pizdek1

Zelo privlačne noge imaš :$$
()najica
pizdek1

Zelo lepe joške maš ohhh $$
()pikicaXXL
pizdek1

Zelo lepa pizdica bi si jo kar privoščil :P
()majci79
pizdek1

Majči to bi pa blo z veseljem lizat :*
()midva26
midva26

Živjo, Iščeva par oz. njo za druženje strastni ...
()

Fotogalerija


Toggle Content Naj ogledi slik

Toggle Content Zadnje prikazane slike

Toggle Content Oglasads by AdXpansion

Vrtnica.net Copyright 2006 - 2013 Vse pravice pridržane
Vse osebe ki še niste napolnile 18 let naprošamo, da takoj zapustite sex portal Vrtnica.net, ker za vas sex vsebina ni primerna.
Za naslove, vsebino objav ter fotografije, so odgovorni avtorji sami. Moderatorji, vzdrževalci in lastniki ne odgovarjajo za vsebino.
Video Slike Glasba Sex Filmi Damjan Murko Obrazi Aktualen Digitalni marketing Video Počitnice Sex Videos Ženske Dekleta Izmenjava Oddih Oglaševanje Glasbeni hiti Porno filmi Erotične zgodbe
Vrtnica Video Sex Zgodbe Erotika Slike Forum/<title> <META name="description" content="Vrtnica.net Sex Zgodbe Sex Filmi Forum Porno Slike Video"> <META name="keywords" content="vrtnica,galerija,slike,oceni,komentar,video,sex,komentiraj,oglaševanje,reklama,prostitutke,denar,ura,moški,ženske,pari,ostalo,ljubezen,partnerstvo,klasika,orala,anal,ritka,lezbo,gay,lezbike,fukanje,peder,lizanje,fafanje,faf,drkanje,fetiš,dominacija,bdsm,internet,zmenki,avantura,stiki,prijateljstvo,igre,avto.net,24ur,vreme,google,bolha,telefonski imenik,email,glasuj zame,simpatije,oceni me,dopisovanje,sex,seks,porno,erotične zgodbe,spoznavanje,klubi,masaža,striptiz,slačenje,cyber,porniči,moški,ženska,lepotice,filmske zvezde,swinger,druženje,potepanje,jezik,poljub,francoski,lizanje,bradavice,joške,sisebari,slačipunce,slačifantje,zaščita,kondom,kroglice,strapon,dildo,vibrator,orgazem,knjige,revije,klepetalnica,chat,klepet,sonce,luna,morje,sneg,vreme,mail,email,e-mail,telefon,mobi,nokia,torta,pecivo,kruh,mleko,sekt,šampanjec,vino,pivo,sok,kava,čaj,obroček,rita,ritka,depilacija,pobrit,depilirana,seks"> <META NAME="robots" content ="all"><br /> Interactive software released under <a href="http://dragonflycms.org/GNUGPL.html" target="_new" title="GNU Public License Agreement">GNU GPL</a>, <a href="index.php?name=credits">Code Credits</a>, <a href="index.php?name=privacy_policy">Privacy Policy</a></div></div> </body></html>